Winkelwagen

PrivacyHet Privacy Beleid van www.kralenonline.nl 

Kralenonline respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Kralenonline zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 
Om het winkelen bij Kralenonline zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens op. Indien u hier geen prijs op stelt dan kunt u dit aan  Kralenonlinelaten weten. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Dan gebruiken wij uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich weer heel gemakkelijk uitschrijven via de link onderaan elke nieuwsbrief.